Julbe, un ganxó més

Julbe, un ganxó més

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, serà també el director tècnic del Club Bàsquet Sant Feliu. Una col·laboració presentada al Pavelló Municipal de La Corxera i que s’explica perquè el tècnic resideix al municipi ganxó des de fa tres anys.

Julbe explica que les converses amb el president del club, Jordi Pujol, són anteriors a la seva incorporació a l’Uni, la tardor passada. “Sempre vaig pensar que els últims anys de la meva vida tornaria a Badalona, però de moment tot indica que serà a Sant Feliu de Guíxols, amb molt de gust i per molts motius” argumenta. I prioritza “ajudar sobretot els equips sub-16 i mantenir un contacte setmanal amb els entrenadors”. “Es tracta de tenir uns equips complets i ben organitzats”, afirma.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha agraït a Julbe la col·laboració: “No només que hagi fet el pas de ser ciutadà de Sant Feliu, sinó que a més s’impliqui a la població.”“Estem realment contents de poder comptar amb Julbe” apunta el president del club, que recorda que seran la seu del Circuit de la Federació Catalana 3×3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.