FUTBOL SALA, PREFERENT CATALANA Exhibició dels verds

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu va fer un partit molt seriós a Llagostera i va aconseguir una victòria còmode que l’ajuda a escalar posicions a la classificació.

El partit no va començar bé, ja que als trenta segons el Llagostera va marcar el primer gol, que va fer despertar els ganxons, que quatre minuts després ja havien donat la volta al marcador amb gols de Darío i David R. Els verds començaven a tocar la pilota, a dominar i a generar ocasions de gol. En una jugada d’estratègia, Iván feia l’1-3 i ampliava la distància. Quan semblava tenir-ho tot de cara, l’equip ganxó es va relaxar i va permetre que els locals reduïssin distàncies (2-3), amb la por al cos dels visitants. Però el punt d’inflexió del partit va venir mitjançant Robert Ortega. Després de 285 dies sense jugar per una llarga lesió, el jove jugador ganxó va fer un hat-trick en sis minuts i va sentenciar el matx amb tres dianes consecutives (2-6) en jugades col•lectives finalitzades per ell. Amb aquest resultat s´arribà a la mitja part.
La segona part no va tenir gaire història. Els verds es van fer forts en defensa per no encaixar gols als primers minuts i això va permetre ampliar distàncies. El 2-7 d’Iván, després d’una assistència d’Àlex i el 2-8 de David Mayo amb un xut de fora l’àrea. Els de Llagostera ho intentaven, però els verds estaven molt còmodes. En una jugada amb molta sort i en inferioritat ganxona, els llagosterencs van fer el 3-8 final.
Les conclusions, totes positives: tothom es va sentir important i ho va demostrar en els minuts que va estar a la pista. El joc va ser molt bo, amb fluïdesa, ritme i contundència atacant.  El porter guixolenc Ivan Solés va patir molèsties i es va haver de retirar del partit. L´equip li envia tots els ànims.