FUTBOL, 3a CATALANA Un empat que reforça

Segons Informa Tribuna Ganxona El passat diumenge el Vilartagues C.F. va rebre al Can Gibert,  líder d´aquest grup de Tercera Catalana.El partit va començar  amb molta intensitat, es notava que els dos equips es tenien molt de respecte.  Els primers minuts de joc no van se gaire fluïds, amb moltes faltes que feien que el joc fos molt travat.  Al minut 30, després d’un xut en principi sense gaire perill, va arribar el desafortunat gol en pròpia porteria que el porter ganxó Costa no va poder aturar.
Arran del gol en contra els de Sant Feliu van avançar les línies, i això va provocar que abans del descans tinguéssin ocasions de fer l’ empat, com ara un gol que el senyor col·legiat no va fer pujar al marcador, assenyalant falta del davanter del Vilartagues. Amb el 0-1 es va arribar a la fi de la primera meitat.
A la segona part, va predominar la mateixa tònica dels primers 45 minuts: molta intensitat i lluita que va fer que el nombrós públic present al Municipal de Vilartagues no marxés del seu seient fins al final del partit. La recompensa d’ aquest treball va arribar a les acaballes del partit, al minut 85, quann una falta rematada per Castillo va establir l’empat a un gol definitiu.
El pròxim dissabte (19 de novembre, 16:30 hores) els de Sant Feliu es desplaçaran a Vilobí d’ Onyar, on esperen aconseguir la victòria per seguir a la part alta de la classificació.