FUTBOL SALA, PREFERENT CATALANA Tres punts amb patiment

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu va aconseguir la tercera victòria de la temporada amb patiment, ja que el gol definitiu va arribar a dos minuts pel final. El rival, un equip de la Catalunya Nord nou a la categoria, fort i molt dur en el joc.La primera part va començar prou bé, amb domini local i algunes bones oportunitats. Tot i això, als sis minuts els visitants es van avançar. A partir d’aquí, els ganxons, que dissabte vestien de groc, van reaccionar i van a anar a pel partit. En dos minuts Adrià i Àlex van capgirar el marcador en dues jugades col•lectives. Poc després Iván, en un còrner feia el 3-1 i donava tranquil•litat als locals. Quedaven set minuts i semblava que el partit podia ser plàcid, però res més lluny de la realitat. En dues badades ganxones els francesos van remuntar i els primers vint minuts van acabar amb empat a 3.
La segona part no va ser bona en el joc però si en el resultat. Els ganxons van anar tota l’estona a remolc. Als dos minuts ja perdien 3-4. Iván feia el 4-4 de falta, i poc després David Mayo feia el 5-4 que avançava els ganxons. En dues badades més, provocades per falta de tensió defensiva, els visitants capgiraven el marcador fins el 5-6. El públic animava, els jugadors van començar a creure-s´ho i la remuntada va ser possible. Primer David Mayo feia l’empat a 6 i a dos minuts pel final i gràcies a un doble penal Darío feia el gol de la victòria, 7-6. Els dos últims minuts d’infart, amb un protagonista clar. David Solés va fer dues aturades decisives que van permetre deixar els tres punts a casa.
Les conclusions són positives pel que fa al resultat però no en el joc. La intensitat defensiva va ser baixa i això va fer que el partit es compliqués massa. Capítol a part pel públic  que gairebé omplia el pavelló i que va ser un factor decisiu per la victòria.
Els ganxons jugaran la propera setmana a les 16h a Llagostera un partit que segur que serà molt disputat i que esperem que acabi amb un bon resultat.