El Club Aquàtic Xaloc guanya el Campionat de Catalunya d’Hivern

El Club Aquàtic Xaloc guanya el Campionat de Catalunya d’Hivern

Aquest passat cap de setmana 8 i 9 de febrer, ha tingut  lloc el Campionat de natació amb aletes i velocitat en immersió en la piscina del complex esportiu municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols, organitzat per la Federació Catalana d’activitats Subaquàtiques i l’Aquàtic Club Xaloc.
Un centenar de nedadors de les categories infantil, cadet, júnior i sènior han competit en les diferents disciplines de la natació i amb diferents distàncies, des de 25m a 1.500 metres, amb la participació de 40 nedadors del AC Xaloc. D’aquest campionat, cal destacar el gran paper dels nedadors en totes les categories, de manera que ha permès que el Club Aquàtic Xaloc aconseguís la màxima puntuació aconseguint el guardó del campionat.
Gairebé tots els nedadors han aconseguir rebaixar les seves marques personals en totes les proves, alguns de manera notable,
cosa que posa de manifest el bon paper que s’està duent a terme en la formació dels esportistes. Cal destacar els 3 rècords de Catalunya aconseguits per la nedadora Afra Pujol Barniol, en la categoria cadet, deixant els temps de la prova de 800 metres superfície en 7 minuts i 53 segons, els 1.500  metres superfície en 15 minuts i 49 segons i rebaixant el rècord de 400 Escafandre en més de 20 segons i deixant-lo en 3 minuts 57 segons. Aquests resultats li han permès estar seleccionada per al Campionat d’Espanya per Autonomies – Absolut- que tindrà lloc el 21 i 22 de març a la ciutat d’Elx juntament amb la nedadora de l’equip júnior Núria benítez Paredes.
El guardó aconseguit aquest cap de setmana, encara la segona meitat de la temporada amb les següents fites, el Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya. L’Equip Júnior i Sénior al campionat Open Internacional d’Ordizia
Aquest proper cap de setmana una delegació de nedadors de les categories Júnior i Sénior viatjaran cap a Guipúscoa per participar a l’Open internacional Ordizia Urpekoak Saria competint amb els millors nedadors de tot Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.