La ganxona Sílvia Roura guanya la Titan Series

Sílvia Roura ha guanyat la primera edició de la Titan Series celebrada a l’Aràbia Saudita. La ganxona, 22ena en la classificació general, va ser la primera dona després de completar quatre bones etapes, sobretot la tercera i la quarta.

La ciclista del KH7 va completar les etapes en 17 hores 41 minuts i 15 segons. Ha estat sempre la primera dona en creuar la meta en les quatre etapes de la competició quedant 22ena, 25ena, 25ena i desena respectivament en la classificació global de les etapes.

En homes el guanyador de la Titan Series va ser el company d’equip de Roura, Josep Betalú.

Bon resultat per encarar la Titan Desert

Sílvia Roura ha acabat amb una nota excel·lent una competició duríssima avantsala de la Titan Series del Marroc, una de les competicions ciclistes més dures del món i que es disputarà del 19 al24 d’abril.