Giulio Zunino en 4.7, Virginia Guillermo en Radial i Jose Maria Van der Ploeg en Standard s’imposen en Lasers a la V Guíxols Cup

Giulio Zunino en 4.7, Virginia Guillermo en Radial i Jose Maria Van der Ploeg en Standard s’imposen en Lasers a la V Guíxols Cup

Aquest dissabte i diumenge els Lasers han competit a la V Guíxols Club del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, que va començar el 18 i 19 de gener amb Europa i 420. Una setantena de regatistes han participat a la prova, que ha estat molt condicionada per l’escassetat de vent.

En 4.7, la victòria ha estat per Giulio Zunino del Club Nàutic Vilanova, seguit a la classificació general per Guillem Margarit i per Elba Martínez, ambdós del Club Nàutic Salou.

En Radial s’ha imposat Virginia Guillermo del Club Nàutic Garraf. L’han acompanyat al podi Ricard Castellví i Sergi Sevil, regatistes del Club Nàutic Cambrils.

Finalment, la victòria en Laser Standard ha anat a parar a les mans de Jose Maria Van der Ploeg del Club Nàutic El Balís. La plata ha estat pel regatista Jose Luis Doreste del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols i el bronze per Antoni Roig del Club Vela Calella.

El vent escàs condiciona la regata

El temps ha estat una vegada més un factor decisiu a la V Guíxols Cup. Dissabte no es va poder celebrar cap prova arran de l’escassetat de vent i ha estat aquest diumenge quan s’han pogut disputar dues proves per cadascun dels grups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.