BÀSQUET Derrota de les que fan ma

Segons Informa Tribuna Ganxona Els tècnics i l´equip sabien que era un partit complicat, un equip jove molt intens  que els esperava a Blanes. Tot i així l´equip ganxó va sortir molt concentrat i ben aviat posava un 2-10 al marcador, que feia demanar el primer temps mort als blanencs.Però poc a poc el partit es va anar igualant i va seguir la història de cada setmana, arribant a la mitja part amb un +3 a favor dels ganxons i un bon regust d´una primera part força completa.
Tot i així, s´arribava al final del partit amb un desaventatge de 7 punts que feia pensar que seria irrecuperable a falta d´un minut, però la fe de l´equip i l´actitud dels jugadors va fer que a falta de 5 segons i perdent de 2 punts es disposés de 2 tirs lliures que en Jose Fernández anotava, tot i la pressió del públic local.
Semblava que tot es posava de cara, que la pròrroga seria favorable als ganxons, però un 5-0 d´inici decantava ja de forma insalvable el partit cap els de Blanes.
L´entrenador del Sant Feliu, David Vilardebó, diu: “Sóc dels que penso que quan un equip fa més punts que tú és just guanyador del partit passi el que passi, però aquesta setmana crec que hagués estat de justícia que la victòria s´hagués decantat cap a l´altre costat.” I és que l´actitud dels jugadors és com per creure sobradament que aquest equip donarà moltes coses bones aquesta temporada.