Campionat de Karate Ciutat Sant Feliu de Guíxols – Costa Brava 2019

Campionat de Karate Ciutat Sant Feliu de Guíxols – Costa Brava 2019

Aquest passat diumenge dia 20 d’Octubre a la nostra ciutat vam poder gaudir d’un grandíssim campionat de Catalunya social amb 16 equips i 300 karatekes vam emplenar el pavelló de la Corxera des dels competidors més petits de 4 anys fins als karatekes de més de 60 anys. I amb unes 800 persones d’espectadors.

Ha estat un campionat molt lluït, comptant amb joves d’entre 10 i 35 anys membres de les seleccions catalana i espanyola de karate i competidors d’elit a escala del club que competeixen habitualment en campionats de Catalunya, Espanya, Europa i mundial

També ha vingut un club de França i per tant ha seguit essent un campionat internacional com l’edició anterior.

Des de la nostra escola de karate estem molt contents i satisfets de la bona harmonia i gran amistat que hi ha entre les nostres escoles i durant aquest campionat.
Quant a resultats esportius, tots els nostres competidors ho han fet molt i molt bé i estem molt contents del treball que han fet perquè tots s’ho han passat molt bé. Obtenint tots medalla.
Volem agrair a l’Excel·lent Ajuntament de la nostra ciutat la seva sempre gran col·laboració, juntament amb els tècnics, als àrbitres de la Federació Catalana de Karate i tothom que d’una manera o altra ha ajudat la nostra escola a tirar endavant amb aquest gran campionat.

També a tots els pares i mares i amics col·laboradors que han ajudat a celebrar un any més aquest gran campionat.

Moltíssimes gràcies a tothom!
La vostra escola de karate C.E. DOJO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.