Campionat Segona Catalana – Grup I A.D. GUÍXOLS, 1 – C.D. BESCANÓ, 1

Campionat Segona Catalana – Grup I A.D. GUÍXOLS, 1 – C.D. BESCANÓ, 1

El Guíxols, tot i jugar amb un jugador menys des del minut 52, va empatar contra el Bescanó. En un enfrontament amb moltes alternancesi fases de domini altern, els locals es van poder avançar en el marcador gràcies a un gol de penal de Brice. Però quan més malament ho estaven passant els visitants i més a prop semblava el segon, els visitant el van eixugar. A la segona meitat, l’expulsió d’Amós Gasca va penalitzar molt a uns guixolencs que van defensar l’empat sense passar gaires penúries. Primers punts que deixen escapar els ganxons del Josep Sunyer, enfront d’un contrincant que és la seva bèstia negra, doncs si bé és cert que van trencar la ratxa de dues derrotes consecutives, hi encadenen ja vuit matxs sense vèncer.

El partit va començar amb domini dels visitants, però amb el pas dels minuts els ganxons van anar equilibrant les forces. Ja des de l’inici sovintejaren les arribades, la primera de les qual la va fer Muñoz, amb una rematada de cap a les mans de Bayona. Als 17 minuts ocasió d’Omar, però el porter visitant va interceptar una pilota quan arribava el davanter. En el 21’, teva meva entre Riki i Omar, amb xut final de Riki que rebutjà Luján a córner. Del llançament d’aquest córner, un jugador foraster va tocar la pilota amb les mans, i el corresponent penal el va transformar Brice. Amb aquest gol els propietaris del terreny van trobar molts espais en atac i tingueren accions de superioritat ofensiva que no van poder aprofitar. Però quan pitjor ho estaven passant els bescanonins Vega, amb una bona rematada de cap, va igualar el marcador. Amb el gol el Bescanó va tornar a agafar les regnes del partit, i Vega va tornar a generar una altra ocasió, però el seu xut va sortir per sobre el travesser. La més clara pels visitants va ser per Gerard Muñoz, que va perdonar el segon quan tothom ja cantava el gol (39’).

A la segona part el Guíxols va sortir molt més endollat. En el minut 51, Montero va tenir a les seves botes el segon, però entre Luján i el pal van evitar-ho. Només un minut més tard, una acció va marcar el desenvolupament del partit: la vermella directa a Amós Gasca per una patada fora de lloc a Casassa (52’). El Bescanó va passar a dominar l’adversari, davant uns blaugranes que es dedicaren a guardar el punt amb una defensa numantina. Tot i el domini, els bescanonis es van mostrar amb poques idees en atac i no van generar accions de perill. Només en el instants finals del partit van posar setge a l’àrea ganxona, però Bayona va resoldre amb encert un parell d’aproximacions.

Per aquest matx, Toni Sánchez va fer sortir un onze inicial tan sols amb un canvi respecte del precedent, entrant Montero en lloc de Sanding; als 54’ va debutar l’última incorporació, Denilson, i Lanzas, Michel, Guillem i Juanola, en quedaren descartats.

A.D. Guíxols: Bayona, Riki (Bilal, 69’), Toumani, Umar, Eloy Gámez, Pol Mitjà, Amós Gasca, Callicó, Omar, Montero (Denilson, 54’) i Brice.

C.D. Bescanó: Luján, Comas, Zema, Casassa (Quiñones, 64’), Aleix, Marc Feixas, Muñoz, Nierga, Vega (Tarifa, 63’), Paneque (Mas, 72’) i Roca (Vilaró, 75’).

Gols: 1-0 (22’) Brice (p.). 1-1 (27’) Vega.

Àrbitre: Rigau García. T.G.: als locals Toumami, Montero i Brice; i al visitant Casassas. T.V.: al local Amós Gasca (52´) per vermella directa.

Aquest proper dissabte, a les 5 de la tarda, partit entre el Besalú i el Guíxols, que comparteixen liderat, però els de casa nostra ocupen el primer lloc de la taula perquè han marcat més gols. Sense cap dubte els contraris són l’autèntic equip revelació d’aquestes primeres sis jornades de lliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.