FUTBOL SALA, PREFERENT CATALANA Amb tot mereixement

Segons Informa Tribuna Ganxona El Sant Feliu va estar desastrós a Banyoles. Totes les bones sensacions que van mostrar els ganxons en l´anterior partir es van esfumar en quaranta minuts.La primera part va començar bé pels verds. Es mostraven ferms en defensa i segurs de fer un bon paper. Als cinc minuts, Darío feia el 0-1 en una jugada de banda i posava avantatge al marcador. L´alegria va durar poc, ja que dos minuts després, el Banyoles empatava en un error dels ganxons, com en la majoria dels gols. Els de Sant Feliu ho intentaven però no hi havia manera de superar la dura defensa local. Així van caure dos gols pels locals, 3-1 en cinc minuts, que van deixar els ànims de ganxons pel terra. La primera part va acabar malament, amb aquest 3-1.
La segona part va començar bé amb un xut perillós de Darío, però va ser un miratge. El 4-1 dels del Pla de l´Estany va fer molt de mal, ja que va venir d´un córner a favor dels verds. Insistint els verds feien el 4-2 a cinc pel final, gràcies a Adrià, però de seguida van rebre, el cinquè. Els últims dos gols, en errors en les jugades de porter jugador, van fer més grossa la ferida, 7-2.
Les conclusions, la majoria negatives. Dos partits fora de casa, un donant cara i l´altre creu.