FUTBOL, 1a CATALANA Massa gols per tant poc futbol

Segons Informa Tribuna Ganxona El que va començar molt bé per als ganxons va acabar amb una golejada per part d’un equip amb moltes baixes i amb molt poc futbol.Semblava fàcil, cinc baixes per expulsió, equip amb poc futbol… El Guíxols ho tenia molt bé per a endur-se els tres punts. I va començar bé. El Lloret va presentar-se amb duresa, la tònica de tot el partit. Però els blaugrana van contraatacar com saben fer-ho millor: tocant i jugant. I així, al minut 22, Peke avançava els de Camafreita amb un gol de cap. El Lloret va continuar jugant amb duresa, alguns cops fregant la violència, però l’àrbitre es va amagar. El camp, molt petit, i l’afició, molt cridanera, van fer que el col·legiat sortís una mica espantat i fos molt permissiu amb els jugadors locals.
Al minut 35 Pedregosa va fer unes mans involuntàries i l’assistent va assenyalar penal, que el davanter Bader El Alami es va encarregar de transformar. Un altre partit que el Guíxols podia controlar i se li començava a escapar de les mans. La primera part va ser poc vistosa i amb escàs futbol.
Poc després del descans, Pujadas va ser capaç de capgirar el marcador. I aquí es va acabar el futbol. Amb el marcador favorable, els locals van donar empentes, cops, es van llençar a terra… Però els que van acabar amb deu van ser els visitants. Cervera, al 58, després de donar un cop de colze al davanter Nuha (jugador que a la primera part va donar una puntada sense pilota, més de karate que de futbol), va veure la vermella directa, deixant el Guíxols amb inferioritat. Més dificultats.
Però no es van rendir. Sense oferir gaires ocasions, la pilota va ser del Guíxols, però es va notar que jugaven amb deu, ja que cada contraatac del Lloret era una arribada amb perill. Tot i això, el 2-2 semblava a prop, Peke i Pau Sala van estar a punt de posar l’empat. Però ja en temps de descompte, el Lloret va aprofitar el cansament ganxó i el fet que els visitants estaven abocats per empatar, per posar el definitiu 4-1. Primer Riqui i després Bertran van arrodonir la victòria. Un càstig massa gros per al Guíxols, i un regal per al Lloret que va oferir molt poc futbol.
Una nova derrota, i altre cop en zona de descens. Una derrota que pel resultat és molt gran, però que en realitat no mereixia ser tan severa. El Guíxols no va fer un bon partit, però tampoc va merèixer rebre 4 gols en contra. Continua tenint problemes per marcar: necessita moltes ocasions per fer un gol, en canvi els contraris, amb mitja ocasió ja marquen. També cal afegir que l’àrbitre va castigar massa al Guíxols: 4 grogues i una vermella per contra d’una groga per als locals, tot i el joc dur del Lloret.
El Guíxols s’ha de posar les piles ràpidament, és una categoria que qualsevol pot guanyar i, si no espavila, serà molt difícil sortir de la zona de descens.
Segons el diari “El Punt”, degut a les baixes, l´entrenador del Lloret Edu Urdiales va haver de posar Nuha del Juvenil A. Aquest jugador, de futbol en va oferir molt poc. Però es va deixar anar a terra diverses vegades, fent teatre, va propinar cops i va ensenyar unes males maneres molt poc adients si estem parlant d’un jugador que encara juga a categories de futbol base. Això fa reflexionar sobre quina mena d’educació reben els nois que militen a les categories inferiors dels equips.