El DOJO Sant Feliu és proclama campió absolut d’Espanya al campionat de Karate W.U.K.O. (world union karate organitzation)

El DOJO Sant Feliu és proclama campió absolut d’Espanya al campionat de Karate W.U.K.O. (world union karate organitzation)

Aquest passat cap de setmana, dissabte dia 6 i diumenge dia 7 d’abril, a la ciutat de Barberà del Vallès es va celebrar el campionat de Karate d’Espanya de clubs a on varen participar més de 500 competidors vinguts d’arreu de l’estat.

L’escola de Karate DOJO Sant Feliu hi va participar amb 8 competidors. En Marco Ortiz, en Gorka Rivas i en Sergi Garriga de la categoria infantil masculí. En Roger Vila, la Rim Ahmed i l’Stanis Colomar en la categoria juvenil i en Roger Lorente i l’Ismael Kiloul en la categoria cadet.

Tots ells van realitzar un grandíssim campionat en el que cal destacar el coratge, la força, la valentia, les emocions i l’honor amb què van treballar aconseguint tots ells grans resultats i essent felicitats per tothom per la feina realitzada. En Sergi Garriga va quedar campió absolut aconseguint el primer lloc en Kata i en Gorka Rivasen Kumite i l’Ismael Kiloul en Katas van quedar tercers classificats. Cal felicitar també a la nostra entrenadora Sílvia Mora per la seva feina realitzada donant suport i moral als esportistes i estan pendents d’ells en tot moment.

Moltíssimes felicitats a tot l’equip pel gran treball el bon ambient i l’honor i la intel·ligència demostrats en cada enfrontament. Són tots uns grans guerrers, treballant junts, amb equip i bon ambient s’aconsegueixen grans resultats.

Moltes gràcies als pares i mares per l’escalf i el suport donat als esportistes i al club aquests dos dies tan intensos.

ESCOLA DE KARATE DOJO ST. FELIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.