Oxfam Traiwalker Girona 2019 a Sant Feliu de Guíxols

Oxfam Traiwalker Girona 2019 a Sant Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició de l’Oxfam Trailwalker Girona, la cursa solidària per equips de 100 Km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols (recorregut de la Via Verda de Girona). Com a novetat d’aquest any l’organització de la cursa realitzarà un segon de recorregut de 50 Km, amb sortida a Celrà i arribada també a la nostra ciutat.

L’esdeveniment busca recaptar donatius amb els quals l’ONG Oxfam Intermón ajudi a fer arribar aigua potable a milions de persones que viuen a la pobresa i com a conseqüència han de caminar cada dia molts de quilòmetres per anar a buscar aigua.

Un any més Sant Feliu de Guíxols serà el punt final d’aquest gran esdeveniment solidari i durant el dissabte 6 i el diumenge 7 d’abril hi han programades tota una sèrie d’activitats, concerts i exhibicions per part de grups i entitats locals perquè tots els ciutadans s’acostin a animar als participants que van arribant als Jardins Juli Garreta i així fer de la finalització de la cursa una gran festa oberta a tothom.

Per obtenir més informació sobre la Traiwalker podeu visitar el següent enllaç: https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/tw-girona

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.