Diumenge se celebra la XVII Marxa amb BTT “Es Pollastre” de Santa Cristina d’Aro

Diumenge se celebra la XVII Marxa amb BTT “Es Pollastre” de Santa Cristina d’Aro

La marxa amb BTT “Es Pollastre” de Santa Cristina d’Aro, una de les més populars de les comarques gironines, es fa aquest diumenge, 31 de març. La cursa ciclista, que arriba a la XVII edició, es concreta en un circuit forestal de 40 quilòmetres, la qual es complementa amb una altra, Sa Gallina, amb un circuit més curt, de 20 quilòmetres. La marxa, que organitza l’Associació Esportiva Matxacuca, amb la col·laboració de l’Ajuntament, començarà a les 9,30 hores al Pavelló Municipal d’Esports, on també es trobarà l’arribada. La prova també recorda la memòria d’Oriol Rocamora, un dels impulsors de la prova, que es va fer per primera vegada el 2003.

“En aquesta edició tornem pràcticament als seus orígens, intentant fer un circuit tècnic i llarg per Es Pollastre i un xic més fàcil i curt per Sa Gallina”, es recorda des de l’organització. A més. com s’ha fet sempre, el recorregut no es coneixerà fins al mateix dia de la prova amb la finalitat d’augmentar l’expectativa de les persones participants. Seran guardonats els tres primers de cada distància, tant masculí com femení. A més, hi haurà el tradicional premi al guanyador d’Es Pollastre, que serà per aquells que superin una pujada de molta pendent sense tocar amb cap peu a terra i en un únic intent. Les rutes estaran marcades amb cintes i amb taques de color al terra.

Al llarg de la prova Es Pollastre hi haurà tres punts d’avituallament, mentre a la de Sa Gallina, n’ hi haurà un. Una ruta que es varia anualment. En aquests moments, els ciclistes interessats ja es poden inscriure. El preu de la inscripció, per a qualsevol de les dues marxes, és de 10 euros. Si es fa el mateix dia de la prova, la inscripció serà de 15 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.