BÀSQUET – 3a CATALANA Per fi rematen un partit

Segons Informa Tribuna Ganxona Segurament el Farners serà un dels equips que patirà per no baixar de categoria, però això no treu mèrit al partit que varen fer els ganxons aquest dissabte a Sant Feliu.Va costar entrar al partit, amb moltes imprescisions per part dels dos equips, amb un pacial de 0-5 als primers 4 minuts, però de seguida l´equip es va posar a treballar amb una dura defensa i va aconseguir un parcial de 10-0 que ja el posava per davant al marcador. Tot i això, no va ser un regal de partit, els de Santa Coloma van seguir jugant amb molta regularitat tot el partit, i això feia que es notés les nostres pujades i baixades, i provocava que no acabéssim de marxar al marcador, d´aquí el 27-35 de la mitja part.

Però aquest cop els locals no van baixar la guàrdia i van seguir jugant amb la mateixa intensitat i això va desgastar molt als visitant que poc a poc veien com l´avantatge anava aumentant. El final del tercer quart acabava amb un 57-45, que no era definitiu però que ens deixava jugar l´últim quart amb certa tranquilitat. Així va ser perquè amb un parcial de 12-0 a l´inici del segon quart es va acabar de trencar el partit i fins al final va ser un intercanvi de cistelles que no feien perillar en cap moment el resultat final.