FUTBOL SALA, PREFERENT CATALANA Partidàs dels ganxons

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu ha arribat al campionat. S´ha hagut d´esperar a la jornada 5, però finalment ha mostrat les qualitats que se li suposen. La matinal de futbol sala a Vilassar va estar plena de treball, esforç, ajuda, intensitat i encert.El CFSSFG ha arribat al campionat. S´ha hagut d´esperar a la jornada 5, però finalment ha mostrat les qualitats que se li suposen. La matinal de futbol sala a Vilassar va està plena de treball, esforç, ajuda, intensitat i encert.
La primera part va seguir la tònica de tot el partit. L´Atlètic pressionava amunt als ganxons i aquests buscaven contraatacs per començar a dominar el marcador. El primer gol dels verds va arribar gràcies a Adrià, després d´una jugada d´estratègia executada a la perfecció. A partir d´aquí es van succeir les oportunitats dels ganxons, però no van aconseguir ampliar les distàncies. Els locals van apretar els últims minuts però David Solés es va mostrar molt segur a la porteria.
La segona part va ser un recital de defensa i atac. Les ajudes eren constants i la desesperació dels locals anava en augment. El 0-2, un bon gol de David Rodríguez després d´un bonic retall. El 0-3, gol d´Adrià aprofitant la inferioritat dels del Maresme durant dos minuts. A partir d´aquest moment, a falta de nou minuts, els locals van apostar pel porter jugador però no en van treure gaire profit, ja que els ganxons van sentenciar el matx. Primer David Mayo feia el quart gol, després Dani feia el cinquè amb el cap, en una jugada iniciada per David Solés, i finalment, David Mayo feia el 0-6 a porteria buida a dos minuts pel final.
Les conclusions, totes positives: tothom es va sentir important i ho va demostrar en els minuts que va estar a la pista. Dues victòries seguides que donen moral als verds i que els fan veure el camí a seguir d´ara en endavant.