FUTBOL, 1a CATALANA Guanyar sense allunyar el patiment

Segons Informa Tribuna Ganxona El Guíxols, amb un partit seriós, es va imposar al sempre incòmode Montcada per 2-1, en un matx en què els blaugrana no van parar de lluitar en tot el partit i que haurien d´haver resolt per més diferència al marcador. Un cop més, amb dos gols d´avantatge l´equip es va replegar i va encaixar el 2-1 que va fer tornar els nervis al terreny de joc i també a la graderia. Cal destacar els dos gols a pilota aturada, ja que semblava que aquesta especialitat estava oblidada últimament per part de l´equip guixolenc.L´equip ganxó va sortir amb un plantejament similar al de la setmana anterior a Terrassa, però amb algun canvi de posició per donar cabuda al ràpid Manu, que va causar una molt bona impressió. La baixa d´Uri Vila, sancionat, va fer debutar de titular a David Sánchez.La primera part va ser molt disputada, amb un Montcada més còmode dins el camp, però sense arribada. El Guíxols jugava a batzegades, però feia molt més perill gràcies a l´esforç dels seus puntes, que pressionaven la sortida de pilota dels vallesans. En aquest aspecte, un cop més Peke va demostrar la seva qualitat per moure´s per tota la zona atacant. Manu havia tingut una ocasió al minut 10 que va acabar a còrner, i Peke, al minut 18, de nou al lloc oportú en el moment precís per tal d´empènyer la pilota a gol, posava per davant el Guíxols després que Nierga treiés una bona centrada en una falta lateral (1-0). A partir d´aquí el Montcada va buscar l´empat, que va salvar Tena, després d´un xut de Norbert que flairava a gol.La segona meitat va començar amb moltes imprecisions per part dels dos equips fins que al minut 56 Guille va enlairar-se per rematar impecablement de cap un servei de còrner de Nierga i col·locar el 2-0 al marcador. Aquest gol semblava que donaria més ales i tranquil·litat a l´equip local,  però no va ser així, i l´equip ganxó, que s´havia endarrerit massa, va començar a patir, fet que va ocasionar pèrdues de pilota i imprecisions en la sortida, com la que va servir als visitants per forçar un penal comès per Cervera. El va xuta r Sergio, i tot i que Arribas va encertar a tocar la pilota, aquesta va acabar entrant (2-1). Era el minut 61 i, per joc, semblava que quedaven encara massa minuts per acabar el partit sense patiment.
Fins al final del partit, però, no hi va haver cap ocasió clara dels visitants que fes témer  per la victòria, excepte un xut de falta del Montcada que va resoldre el nostre porter.
En definitiva, tres punts importantissims per sortir del pou, i més tenint en compte el proper partit al camp del Lloret (dissabte a les 16h), equip que va patir tres expulsions en el seu darrer matx a casa i que rebrà en quadre al Guíxols.