El Guíxols s’emporta el derbi ganxó de Vilartagues (1-2)

El Guíxols s’emporta el derbi ganxó de Vilartagues (1-2)

El Guíxols ha fet bona la seva condició de favorit i s’ha adjudicat el derbi ganxó al camp del Vilartagues. Tot i això, els de Toni Sánchez han patit de valent per imposar-se al conjunt local en el segon enfrontament en partit oficial de la història entre els dos clubs de la ciutat.

Després d’una primera meitat de domini visitant, el Guíxols ha sabut avançar-se al 37′ amb un còrner que ha culminat el capità Bilal. S’ha anat al descans i la segona meitat ha arrencat amb la mateixa tònica. Els visitants n’han errat de clares, però al’11’ de la segona han pogut tornar a colpejar amb una bona rematada de cap de Riky.

La cosa començava a semblar sentenciada però en aquell moment el Vilartagues ha agafat la iniciativa fins que al 33′ Osky ha definit de meravella després d’una gran assistència de Manu. El Vilartagues n’ha tingut de molt clares, com una de Caixal a l’afegit. Al final els tres punts han volat cap a Mascanada.

El resultat del derbi fa que el Vilartagues continuiï en places de descens al Grup 1 de 2a Catalana a un punt, això sí, de la salvació. El Guíxols, mentrestant, se situa segon en zona de promoció i a només un punt del líder, l’Escala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.