Quim Vich i Laia Gil guanyen la cursa d’orientació del Massís de Cadiretes

Quim Vich i Laia Gil guanyen la cursa d’orientació del Massís de Cadiretes

Quim Vich, del Club Orientació Catalunya, amb un temps de 46:34, en homes, i Laia Gil, del Montsant, amb 56:38, en dones, han guanyat en la categoria Elit de la cursa d’orientació Massís de Cadiretes que s’ha viscut aquest diumenge a Sant Feliu de Guíxols. La prova, organitzada pels Aligots Girona Orientació, pertanyia a la Copa Catalana O-Peu.

Els corredors tenien l’objectiu d’anar trobant una sèrie de fites amagades pel bosc que havien de marcar amb un xip. L’única ajuda possible era un mapa que se’ls donava just abans de la sortida, amb un recorregut que desconeixien fins al moment. En funció de la categoria les fites eren de més dificultat tècnica i física i a més o menys distància dels camins.

La cursa ha comptat amb prop de 450 inscrits repartits en una gran varietat de categories, des dels que s’iniciaven per provar amb el món de l’orientació fins els que disputaven el circuit català. Hi havia participants que ja competien sols pel bosc amb només deu anys, mentre que el més veterà en tenia vuitanta.

Els podis del nivell absolut els han completat Sergi Oliveras, d’Aligots, i Eduard Vizcaya, del Montsant, en categoria masculina; mentre que en femenina ho han fet Annabel Valledor, del Badalona Orientació, i Marta Bruns, d’Aligots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.