CAMPIONAT DE KARATE OPEN CERVELLÓ

Aquest passat dissabte 26 de gener a la ciutat de Cervelló es va celebrar el campionat de karate Open Cervelló, on hi van participar mes de 400 competidors de tots els nivells desde inciació fins a alt rendiment doncs comptava amb la presència de campions d’Espanya i membres de les seleccions catalana i espanyola de karate.

La nostra escola hi va participar amb 9 competidors que són en Sergi Garriga, en Marco Ortíz i en Gorka Rivas a la categoria infantil 10 i 11 anys Stanis Colomar i en Roger Vila a juvenil de 12 i 13 anys, i l’Ismail Kiloul de 15 anys en la modalitat de kata (demostració tècnica) i a la modalitat de kumite hi van participar la Rim Ahmed en Roger Vila l’Iker Sánchez i l’Stanis Colomar a la categoria juvenil, a la categoria infantil en Marco Ortíz i en Gorka Rivas i a la categoria cadet cinturó negre l’Oriol Mora.

Tots van realitzar uns grans combats i en grans actuacions obtenint 5 d’ells medalla com a tercers i primers classificats.

La Rim Ahmed, l’Oriol Mora i en Marco Ortíz van quedar tercers en la modalitat de kumite.

I en Sergi Garriga i l’Ismail Kiloul van quedar primers classificats guanyant 3 a 0 a la final tots dos als seus rivals.

Els entrenadors que els acompanyaven van ser la Sílvia Mora i l’Oriol Maura Perramon.

Volem felicitar a tots els competidors per la seva gran feina valentia i lluita amb honor.

Moltes felicitats a tots i a totes sou un gran equip!!!!