Patrícia Figuerola en Europa i el duo Nacho Dávila i Javier Mestre en 420 s’emporten la IV Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu

Patrícia Figuerola en Europa i el duo Nacho Dávila i Javier Mestre en 420 s’emporten la IV Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu

En la categoria d’Europa, Patrícia Figuerola del Club Nàutic L’Estartit s’ha fet amb la primera posició del podi. La plata ha estat pel seu company de club Oriol Piña i el bronze per Marc Arrufat del Club Nàutic El Balís.

En 420, el podi ha estat íntegrament pels regatistes del Club Nàutic El Balís. Els guanyadors han estat Nacho Dávila i Javier Mestre, seguits pel duo format per Sebastian Riquelme i Miquel Pérez i pels germans Bernat i Eduard Ferrer en tercer lloc.

Manca de vent

Dissabte es van poder disputar tres proves per cadascuna de les categories i aquest diumenge, arran de la manca de vent, només els 420 han pogut finalitzar una prova.

L’entrega de  premis s’ha portat a terme a la tarda malgrat la pluja després de donar per tancada la competició amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, i del regidor de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs.

Últim cap de setmana de Guíxols Cup

Un cop disputades les modalitats de làsers el 12 i 13 de gener i d’Europa i 420 aquest cap de setmana, la quarta Guíxols Cup tancarà el 23 i 24 de febrer amb l’entrada a competició dels Optimist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.