Amb tot en contra

Amb tot en contra

El Guíxols va encaixar la primera derrota com a local aquesta temporada davant un Cassà que es va avançar amb un gol matiner i va estar molt ordenat en defensa per controlar les escomeses dels blaugrana, que van patir la manca d’encert realitzador, ja que van gaudir de més oportunitats que el seu rival que, a part del gol, només va generar una altra ocasió en el darrer quart d ́hora de partit, que va acabar a la fusta.
Els de la nostra ciutat es van mostrar molt desesperats amb el col·legiat, que va passar per alt dos penals–un a cada període- a part d’altres decisions contràries. A més, Brice i Toribio van caure lesionats, no obstant això, l’equip ho va intentar fins al final amb una gran actitud i sense deixar-se sobreposar per les adversitats, mereixent, com a mínim, no perdre.
Els cassanencs són un altre d’aquells contrincants que, amb ex jugadors del Guíxols, solen sucar enfront dels de Sant Feliu, i la prova és que en van tenir prou amb un gol que va marcar l’exguixolenc Guillem als 4 min. i la gran tarda que va tenir el porter Marc Martínez, per defensar el resultat fins a la fi dels noranta minuts i fer-se amb els tres punts, davant d’un Ateneu amb les baixes del golejador Sanku, per sanció, i d’un altre home gol com Xavi Mora, per lesió, i Brice no va poder arribar al descans pel mateix motiu.

Els visitants aconseguiren el que seria l ́únic gol del matx en la primera acció d ́atac, amb un xut al primer pal, però el domini era dels de casa nostra. Els de Cassà intentaven aprofitar alguna contra, però tot i el domini dels del Josep Suñer, tingueren poques opcions clares per eixugar l’advers parcial. La primera als 18 ́, i la millor per Kuhn, que el porter va refusar a córner en el 45. La segona meitat va ser un atac i gol dels propietaris del terreny, que toparen amb un rival que no jugava ni deixava fer-ho. Cantero creà perill, però als 58 m. Toribio que en el primer temps havia substituït al lesionat Brice, també va haver d ́ésser rellevat en sortir-li l’espatlla de lloc. Els locals, amb un gran amor propi per superar aquestes adversitats, es van multiplicar i als 61 i 71, obligaren a Martínez a fer dues grans intervencions. La rèplica del Cassà, tres minuts més tard amb un tret al pal per Èric. En la recta final del xoc, de vell nou, dues vegades més, el porter avortà ni que fos el gol de la igualada d’uns guixolencs que van perdre tan sols per quelcom tan important que és no tenir sort ni encert de cara a gol.

Per aquest partit, Toni Sánchez va recuperar Amós Gasca, Toribio i Marc Feixas, però tenia les baixes que hem comentat, i va disposar un onze inicial amb tres canvis respecte del precedent, entrant Donat, Amós Gasca i Marc Feixas en lloc de Marc Solé, Bilal i Sanku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.