La corredora Jenny Spink, del CA Santa Cristina, campiona de Catalunya de Mitja Marató

La corredora anglesa Jenniffer Elisabet Spink, del Club Atlètic Santa Cristina, guanya el campionat de Catalunya de Mitja Marató 2018. La prova es va fer aquest diumenge passat a Ripoll, en el marc de la 40ª Mitja Marató de Ripoll, organitzada per l’Ajuntament. Spink va fer un registre d’1 hora, 16 minuts i 21 segons. En la categoria masculina, el campió va ser Nan Olivares, del club New Balance, amb un temps d’1 hora, 6 minuts i 30 segons. El recorregut de la prova era de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses i tornar.