Guanyen picant pedra

Guanyen picant pedra

El Guíxols, amb gols de Riki, Lanzas i Brice, va aconseguir una victòria molt treballada (3-1) contra el Marca de l’Ham, gràcies a la qual continua invicte com a local, amb cinc triomfs i un empat.
Els locals no han perdut pistonada respecte els seus rivals a la taula, doncs després de la derrota de la setmana passada al camp del Bescanó, s’havien de refer i no tenien marge d’error.
Els figuerencs, amb tres empats com a visitants, no van ser un rival gens fàcil i van obligar els blaugranes a treballar de valent per remuntar, mostrant-se com un equip molt treballat i intens durant els noranta minuts del matx, no abaixant mai la guàrdia i lluitant fins que el col·legiat va fer sonar el seu xiulet, raons per les quals els propietaris del terreny van veure’s obligats a posar-se la granota de treball i picar pedra per superar la seva resistència.

Al minut 11, Lluís va rematar al fons de la xarxa al servei d’una falta i va obtenir el 0 a 1; als 23, la primera ocasió clara dels blaugrana per Brice; també Bilal, a la sortida d’un córner va rematar fora per poc. Els de Sant Feliu cercaven l’empat, que el va tenir Lanzas amb un xut al travesser. A manca de poc temps per a la fi de la primera meitat, Riki va igualar el parcial, cosa que els del Josep Suñer feia estona que estaven rondant.
En la represa, els de la nostra ciutat no van tardar a aconseguir el segon, el central Lanzas va aprofitar una esfèrica que Sanku havia penjat a l ́àrea visitant, essent el més llest de la classe i no perdonant; en el 75, va intentar-ho Kuhn, després d’una bona jugada, però el seu tret va sortir fora per poc. Els alt-empordanesos van generar l’oportunitat d’eixugar el desavantatge amb una rematada que va fregar el pal llarg de la porteria defensada per Marc Solé. En la recta final del xoc, Brice va marcar la tercera i definitiva diana arran d’una bona acció individual.

El tècnic Toni Sánchez, a part de les baixes de llarg recorregut de Yasin i Castelló, tampoc no va poder comptar amb Marc Feixas, per lesió i Amós Gasca i Toribio, sancionats, i va fer tres canvis a l’onze inicial respecte del de la jornada precedent, entrant Eloy Gámez, Zayas i Callicó en lloc d ́Amós Gasca, Toribio i Marc Feixas; als 89 m. va debutar Moha.

Campionat Segona Catalana – Grup I
A.D. GUÍXOLS, 3 – C.D. MARCA de L ́HAM, 1

A.D. Guíxols: Marc Solé, Bilal, Lanzas (Pato,63 ́), Eloy Gámez, Riki, Kuhn (Moha,89 ́), Toumani, Carlos Zayas, Callicó, Sanku (Cantero,85 ́) i Brice.
C.D. Marca de L ́Ham: Ricard, Víctor (Riascos,76 ́), Richard, Adrià (Abraham,55 ́), Pacheco (Jairo,67 ́), Alaminos (Martínez,76 ́), Raúl, Boiro, Lluís, Almansa i Mabil.
Gols: 0-1(11 ́)Lluís. 1-1(39 ́)Riki. 2-1(52 ́)Lanzas. 3-1(78 ́)Brice.
Àrbitre: Rigau García. T.G.: als locals Brice, Sanku i Lanzas; i als visitants Víctor, Almansa i Mabil.

Diumenge, altra volta al Josep Suñer a les 16 h., un altre partit vital per les aspiracions dels nostres, que han de vèncer sí o sí a un Cassà sempre perillós, que vindrà ferit degut a la clara derrota que acaba encaixada enfront del Bescanó.

Presentació temporada 2018/19

El proper dissabte a les 15,45 h. el camp municipal de Vilartagues serà l’escenari de la presentació de l ́Ateneu i de tots els equips de futbol de Sant Feliu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.