Campionat de Karate ciutat St. Feliu-Costa Brava 2018

Campionat de Karate ciutat St. Feliu-Costa Brava 2018

Aquest passat diumenge dia 21 d’Octubre a la nostra ciutat vam poder gaudir d’un grandíssim campionat de Catalunya social  Amb uns 250   karatekes vam emplenar el pavelló de la Corxera des dels competidors més petits de 4 anys fins als karatekes de més de 60 anys.  I amb unes 800 persones d’espectadors.

Ha estat un campionat molt lluït, comptant amb joves d’entre 10 i 35 anys membres de les seleccions catalana i espanyola de karate i competidors d’elit a nivell de club que competeixen habitualment en campionats de Catalunya, Espanya, Europa i mundial

També ha vingut un club de França i per tant per primer cop ha estat un campionat INTERNACIONAL.

Des de la nostra escola de karate estem molt contents i satisfets de la bona harmonia i gran amistat que hi ha entre les nostres escoles i durant aquest campionat.

Quant a resultats esportius, tots els nostres competidors ho han fet molt i molt be i estem molt contents del treball que han fet perquè tots s’ho han passat  molt be. Obtenint tots medalla.

Volem agraïr a l’Excel·lent Ajuntament de la nostra ciutat la seva sempre gran col.laboració, juntament amb els tècnics, als àrbitres de la Federació Catalana de Karate i tothom que d’una manera o altra ha ajudat a la nostra escola a tirar endavant amb aquest gran campionat.

També a tots els pares mares i amics col.laboradors que han ajudat a celebrar un any mes aquest gran campionat.

Moltíssimes gràcies a tothom!

La vostra escola de karate C.E. DOJO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.