PATINATGE Notícies sobre les patinadores guixolenques

PATINATGE Notícies sobre les patinadores guixolenques

Segons Informa Tribuna Ganxona Durant els dos primers cap de setmana d’octubre diverses patinadores del CP Guixolenc han participat en proves per aconseguir un nou nivell.A la prova de Promoció II de Palafrugell s’hi van presentar l’Aina Garriga, la Tània Gatius, l’Emma Ortiz, i la Sandra Pi, assolint el nivell les dues últimes. També van aprovar la prova d’Escola l’Aina Garriga i la Gemma Ortiz.
A Santa Coloma de Farners, la Paula Chicharro no va poder aconseguir el títol d’Iniciació A però sí el de Certificat de Xou que li permetrà competir amb el Grup de Xou del club.
D´altra banda, aquest cap de setmana  es va disputar la Copa Girona a la veïna població de Santa Cristina, on hi van participar diverses patinadores del CP Guixolenc. En categoria Juvenil, la Clara Martínez va quedar en setena posició; en Cadets, la Isabel Mota va assolir la tretzena posició i l’Elena Vega va ser quinzena. En el Campionat Territorial, la Núria Sánchez va estar a punt de pujar al podi amb una quarta posició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.