BÀSQUET – 3a CATALANA Recuperen la moral

Segons Informa Tribuna Ganxona Important victòria la que va aconseguir l´equip ganxó el dissabte. Amb un bon inici, pressionant tota la pista, l´equip local va aconseguir de seguida un avantatge de deu punts que donava tranquil·litat. Així ho reflexava el marcador al final del primer quart (13-23).El segon quart va seguir la mateixa dinàmica, però el Sant Gregori, canviant continuament la seva defensa i amb gran encert en els llançaments exteriors, anava aguantant el marcador i els ganxons no acabaven de desenganxar-se. Així va ser fins el final, cada cop que els de Sant Gregori s´acostaven al marcador, els guixolencs tornaven a recuperar altre cop l´avantatge. Tot i així, com ja ens tenen acostumats cada setmana, es va haver de patir fins el final, però es va aconseguir una important victòria davant un equip que només havia perdut un partit fins ara.
Cal tenir en compte que, en aquests partits tan igualats, el suport des de la grada dels incondicionals dóna aquest punt que ajudarà els blaugrana a guanyar més d´un partit.
La setmana que ve l´equip repeteix a casa contra el C.B. Farners, que tot i que es preveu serà un dels equips de la part de baix de la classificació, fa una setmana va guanyar a la difícil pista de l´Arbúcies, per tant, toca no refiar-se´n.