L’Engordany dels ganxons Canals i Murcia es classifica per la prèvia de la Europa League

L’Engordany dels ganxons Canals i Murcia es classifica per la prèvia de la Europa League

Després de la victòria mínima de la setmana passada contra el Folgore de San Marino (2-1), la UE Engordany va fer història el passat dijous en passar a la primera eliminatòria prèvia de l’Europa League, en empatar 1-1 a Forli (Itàlia) en el matx de tornada.

L’equip entrenat pel ganxó Otger Canals va passar ronda en temps de descompte, amb un gol agònic que un defensa de l’equip transalpí es va marcar a la seva pròpia porteria. S’entrava al temps afegit amb l’Engordany perdent per la mínima i eliminat. L’equip andorrà, bolcat a l’atac, va aconseguir marcar al minut 95. Sebas centrava la pilota a l’àrea petita i, en el batibull generalitzat, Sartori va direccionar l’esfèrica cap a la seva porteria per fer el gol que feia saltar al terreny de joc la banqueta andorrana, amb els preparadors ganxons Otger Canals i Dani Murcia eufòrics per la classificació.

«Estem molt feliços perquè el que hem aconseguit és tota una fita, i més de la manera que ho hem fet. Hi hem cregut fins el final», assegurava l’entrenador ganxó de l’Engordany.

El proper rival serà el Kairat Almaty, on juga Andréi Arshavin. ex internacional per Rússia i exjugador de l’Arsenal, entre altres. L’anada serà a l’Estadi Comunal el 12 de juliol i la tornada el 19 a Kazakhstan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.