La Nit de l’Esport va fer un reconeixement a Josep Serrats

La Nit de l’Esport va fer un reconeixement a Josep Serrats

El cronista per excel·lència del futbol ganxó durant més de 40 anys, i sobretot de l’Ateneu Deportiu Guíxols, Josep Serrats, qui ha fet múltiples cròniques, sobretot al setmanari local Àncora, però també per a diaris de tirada nacional com Sport o Mundo Deportivo o d’àmbit territorial com Diari de Girona o El Punt (ara El 9 Esportiu), va ser guardonat el passat divendres durant la Nit de l’Esport ganxó com a reconeixement a la tasca feta divulgant la història de l’Ateneu. Serrats també comparteix les seves cròniques per als lectors de la nostra Tribuna Ganxona.

Durant aquesta vetllada, que va tenir lloc al Teatre Municipal, es van donar premis als principals esportistes i clubs de la nostra ciutat d’aquesta temporada, sobretot de les disciplines de futbol (Vilartagues CF i EF Sant Feliu juvenil), patinatge, karate, vela, pesca, twirling i natació.

En l’àmbit individual, es va reconèixer sobretot Ariel Schrenck pels mèrits assolits en la natació adaptada; a Judith Vélez com a jugadora de la selecció catalana de rugbi femení o a Oriol Busquets pel seu debut en el primer equip del Barça, així com Sílvia Barnés pels seus triomfs en natació amb aletes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.