Més sobre el Campionat Estatal de Natació amb Aletes d’aquest cap de setmana

Més sobre el Campionat Estatal de Natació amb Aletes d’aquest cap de setmana

Com ja vam anunciar fa uns dies, aquest cap de setmana tindrà lloc a la piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols el campionat estatal de natació amb aletes i velocitat en
immersió en categories infantils i cadets.

El Club aquàtic Xaloc es prepara per ser l’amfitrió d’aquests campionats, que compten amb la participació de 18 clubs vinguts d’arreu de l’estat amb un total de 276 nedadors, d’entre 11 i 15 anys i que es disputaran el 23 i el 24 de juny.

La natació amb aletes és una disciplina competitiva que té algunes similituds amb alguns dels estils de la natació clàssica. La principal característica és que s’utilitzen elements propulsors “monoaletes” o “aletes”, a més dels elements auxiliars necessaris pels diferents tipus de proves.

Les tècniques o especialitats que es duran a terme són la de natació amb aletes superfície (monoaleta), bialetes i apnea, i es competirà en les distàncies de 25m, 50m, 100m, 200m, 400m i 800m, amb un total de 46 sèries.

El Club Aquàtic Xaloc hi participarà amb un total de 23 nedadors, els quals ja varen tenir molt bons resultats en els campionats de Catalunya.

El campionat es podrà veure també a través de la projecció en directe en streaming.

Aquest campionat coincideix amb els 25 anys del Club Aquàtic Xaloc, entitat esportiva amb una llarga trajectòria i dedicació en la natació,  aigües obertes i triatlons.

El Campionat estatal compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona, Fedas i Consejo Superior de Deportes.

Clubs participants:
AC Xaloc
AD San Juan
C Tritón EB
CADAS
CD Delphis
Igarondo U
CD I-Mas
CE Mediterrani
CE Monkeyfins
CN Babel Alicante
CN Benidorm
CN L’Hospitalet
CN Morelia
CN Tafalla
CSS Top-Ten
Elche CN
Ordizia KEU
SA Veloz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.