Important cap de setmana pel futbol ganxó

Important cap de setmana pel futbol ganxó

Aquest diumenge a la tarda, al Municipal de Vilartagues es juguen dos partits decisius pel futbol de la nostra ciutat. Per una banda, a les 5 de la tarda, el Vilartagues juga el primer partit de la promoció d’ascens contra el Bisbalenc. Després, serà el torn del juvenil A de l’EF Sant Feliu, que aquesta mateixa setmana pot aconseguir matemàticament quedar campió i, per tant, l’ascens a Preferent.

El Vilartagues de Jose Cabrera té a les seves mans escriure, amb majúscules, un nou capítol de la seva història. Jugarà la promoció d’ascens a Segona Catalana, i ho farà a doble partit contra el Bisbalenc, segon classificat del grup 15. L’atzar ha decidit que el primer partit es jugui al Municipal de Vilartagues, en una jornada on es preveu viure l’ambient de les grans tardes de futbol. Per animar a la gent i aconseguir emplenar el camp, el club ha iniciat una campanya mitjançant un vídeo promocional protagonitzada per alguns membres de la plantilla, on s’anima a l’afició a formar part d’aquests moments històrics pel club.

El Vilartagues, des de la seva refundació, la màxima categoria on ha jugat és l’actual (o l’antiga Segona Regional), i ara està a dues passes d’aconseguir un ascens històric, que permetria tenir els dos equips sèniors de la ciutat a la mateixa categoria. L’inici del partit serà a les 5 de la tarda.

L’antic Vilartagues (Unió Esportiva Vilartagues) ja havia estat, però, a Primera Regional (actual Segona Catalana). L’any 1991-92, amb jugadors com Segura, Vilatge, Lili, Mas, Germán, Gabarró, els germans Paradeda o Xavi Busquets, va aconseguir l’ascens amb Josep Ribera d’entrenador i Pere Luque a la presidència. La temporada següent es van mantenir a la categoria amb Josep Rius d’entrenador i la temporada 1993-94 van retornar a Segona Regional.

 

També els juvenils

Un cop acabat aquest partit, el juvenil A de l’EF Sant Feliu juga contra el Sils-La Selva la penúltima jornada de la competició. L’equip dirigit per David Gálvez i Gerard Llandrich es proclamarà matemàticament campió si aconsegueix la victòria o aconsegueix el mateix resultat que el seu perseguidor, el Quart. Qualsevol d’aquests dos resultats convertiria el juvenil en nou equip de Preferent. El juvenil ha fet gairebé una temporada perfecta, deixant escapar només 13 dels 84 jugats fins ara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.