BÀSQUET, 3a CATALANA

Segons Informa Tribuna Ganxona Aquest dissabte es va veure la pitjor cara de l´equip ganxó. Tot i que va començar amb un parcial de 9-19 jugant amb molt criteri i amb una bona defensa que no deixava opcions al Quart.Però durant el segon quart l´equip de Sant Feliu es va anar esfonsant producte d´una bona defensa de l´equip local i va deixar de jugar el seu bàsquet, arribant al descans amb un desavantatge d´11 punts.A l´inici del tercer quart, semblava que es tornava a jugar bé i es reduia la diferència a 6 punts, però de nou un parell d´errors tornaven els 11 punts i a partir d´aquí un recital dels gironins.S´ha de reconèixer el bon joc del Quart que serà un dels màxims candidats a l´ascens, però en cap cas la diferència entre els dos equips és la reflexada al marcador. El fet preocupant no és el resultat, sinó la pèrdua d´intentitat, la baixada de braços i la poca fortalesa mental que va mostrar l´equip. Tot i així, la desfeta serà una bona lliçó i  servirà per madurar una mica més i afrontar la setmana que ve el partit contra el Sant Gregori amb una altra mentalita.