Campionat de Karate comarcal 2018

Campionat de Karate comarcal 2018

Aquest passat diumenge dia 27 de maig a la ciutat de St.Feliu es va celebrar el campionat de karate comarcal 2018 el campionat va comptar amb competidors Va comptar amb uns 40 karatekas vinguts de de tota la comarca desde St.Feliu Sta. Cristina, Castell – Platja d’Aro i la Bisbal d’Empordà.

Va ser una gran trobada d’amistat i competició en la que vam poder gaudir de les modalitats de kata ( demostració técnica ) i kumite ( combat).

Els competidors van realitzar tots unes grans katas i uns grans combats treballant de valent i vam poder gaudir d’una gran técnica i execució.

Cal felicitar a tots el pares i mares col.laboradors per el gran treball fet en equip i la gran eficiencia i eficacia de treball; volem donar les gràcies a l’excel.lent ajuntament de St.Feliu de Guíxols i especialment al regidor d’esports David Oliveras  pe la seva gran i imprescidible col.laboració. Gràcies també als tècnis de l’ajuntament i als mestres i les mestres de karate que van treballar i col.laborar amb una excel.lent  eficacia i eficiencia. També al l’equip àrbitral que sense ells el campionat no hauria estat possible.

Al final del campionat es van  donar medalles i caramels per a tots els participants i per als campions obtenint aquests últims també el merescut premi de pujar al podi de campions.

Entre tots fomentem el karate a la nostra comarca.

c.e. dojo st.feliu, ck la bisbal, baldiri reixach, escola pedralta , escola vall d’aro.

Moltíssimes felicitats a tots i a totes sou un gran equip.

Escola de Karate C.E. Dojo St.Feliu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.