El Guíxols no reacciona

Segons Informa El Punt Avui El Guíxols no va poder repetir victòria davant de la seva afició, tal com havia fet en l’últim partit a casa contra la Gramenet B per 2 a 1, i ahir va caure derrotat al Josep Sunyer contra el Mollet per 0 a 2.El partit va començar amb les forces igualades i no hi havia cap dominador clar de la pilota. Amb el pas dels minuts, el Mollet va ser qui va agafar més presència i va disposar de dues clares ocasions de gol, però el porter Carlos va aconseguir aturar molt bé les dues ocasions. La primera aproximació del Guíxols va ser en el minut 42 amb una rematada de cap de Peque.En l’inici de la segona part, el Mollet va fer una gran contra i Baui va aconseguir estrenar el marcador. Amb el gol, el Guíxols va reaccionar i l’ocasió més clara va tornar a ser per Peque, però la seva rematada es va topar amb una gran mà del porter del Mollet Bellés. Eren els millors minuts dels locals, que estaven bolcats a l’atac. Això ho va aprofitar el Mollet per marcar el segon i sentenciar el partit amb una nova contra (en el minut 63). El Guíxols no va poder reaccionar i va sumar una nova derrota a casa.Ara, el Guíxols queda antepenúltim en la classificació amb només tres punts, aconseguits en l’única victòria de la temporada fins al momen.