Bons resultats del Dojo Sant Feliu al campionat d’Espanya de Karate W.U.K.O.

Bons resultats del Dojo Sant Feliu al campionat d’Espanya de Karate W.U.K.O.

Aquest passat cap de setmana a la ciutat de Corella a Navarra es va celebrar el campionat d’Espanya de karate de la W.U.K.O. ( world union karate organitzation) la nostra escola hi va participar amb 5 competidors que van ser en Sergi Garriga cinturó taronja de 10 anys , l’Stanis Colomar cinturó taronja de 11 anys, l’Iker Sánchez cinturó groc taronja, en Roger vila cinturó taronja i l’Oriol Maura Perramon que feia d’entrenador i competidor.

El campionat es va realitzar el dissabte 5 amb la modalitat de kata i el diumenge 6 en la modalitat de kumite ( combat).

A la modalitat de kata i participaven en Sergi Garriga, en Roger Vila i l’Stanis Colomar.

A la modalitat de kumite hi van participar en Roger Vila, l’Stanis Colomar, l’Iker Sánchez i l’Oriol Maura.

Tots ells van realitzar un gran campionat obtenint molt bones merescudes posicions com en Sergi Garriga quedant 1º classificat i l’Iker Sánchez quedant 3º en Roger, l’Stanis i l’Oriol van quedar a les portes de pujar al podi arribant a semifinals.

Obtenint així un bon record del campionat i una molt bona classificació tots ells.

El campionat al realitzar-se a Navarra van haver d’allotjar-se a un hotel i anar acompanyats de pares col.col·laboradors.

Des de l’escola volem agrair molt la col.col·laboració dels pares i mares i de tots els amics i amigues del club ja que gracies a ells amb la seva col.col·laboració i el bon treball en equip ha permès obtenir aquest alt nivell moltíssimes gracies a tots ells. Per ser tant bon equip i amb tanta harmonia.

Moltes felicitats a tots sou uns cracks!!!

Escola de Karate C.E. Dojo St.Feliu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.