L’Ultra Clean Marathon arrenca a Sant Feliu el 13 de maig

L’Ultra Clean Marathon arrenca a Sant Feliu el 13 de maig

Del 13 al 19 de maig, Catalunya celebra per primera vegada l’Ultra Clean Marathon, un repte que combina la pràctica esportiva amb la cura del medi ambient. La finalitat consisteix a disputar cada dia una etapa de 42.195 metres, és a dir, una marató. Ho organitza la Xarxa de Custòdia del Territori, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de Residus de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat. La primera etapa arrenca a Sant Feliu de Guíxols el 13 de maig i la prova finalitzarà el 19 de maig a Barcelona.

La inscripció és gratuïta i es pot optar per fer un, cinc, deu o quaranta-dos quilòmetres. Durant aquestes jornades, es realitzaran un conjunt de 25 accions de neteja mediambiental. S’atorgaran premis a qui reculli més brossa, qui reculli el residu més perillós o el més curiós.

La primera etapa passarà per la demarcació de Girona. En concret, es dóna el tret de sortida a Sant Feliu de Guíxols, i també es passarà per un altre poble baixempordanès, Santa Cristina d’Aro. Després, es prosseguirà per Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart. Tot plegat s’iniciarà el 13 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.