CAMPIONAT DE KARATE ESCOLAR 2018

CAMPIONAT DE KARATE ESCOLAR 2018

Aquest passat diumenge dia 29 d’abril el club C.E. DOJO ST.FELIU va organtizar el campionat escolar 2018 de karate a la ciutat de St. Feliu.

El campionat va començar a les 10:30 del matí com s’havia previst i va acabar a les 12:30, va comptar amb la participació d’uns 30 karatekas d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys i eren sobretot nens/es d’inicació que venien de les diferents escoles de la zona de Sta.Cristina l’escola Pedralta , Castell Platja d’Ar l’escola Vall d’Aro de i St.Feliu  les escoles Baldiri Reixach i de l’escola de karate Dojo St.Feliu.

Les modalitats que es van realitzar van ser kata ( demostració tècnica) i kumite ( combat esportiu).

La modalitat de kata va ser organitzada per punts, fet que permet sortir dues vegades als alumnes i els dona una segona oportunitat per demostrar la seva vàlua i més experiència per si volen competir en competicions més grans, a més es una gran oportunitat per que es relacionin els nens de les diferents escoles on es practica karate de al zona establint noves amistats i  nous lligams en un ambient sa i esportiu.

Volem agraïr especialment la col.laboració de l’excel.lent ajuntament de la nostra ciutat amb el regidor David Oliveras que va venir a l’esdeveniment, els pares i mares ,els alumnes, les seves entrenadores  que van col.laborar per poder realitzar el campionat en les millors condicions i també al personal tècnic i professional de l’ajuntament.

Moltes felicitats a tots per la bona harmonia, el treball en equip  i la bona feina feta, sense vosaltres el campionat no seria possible.

ESCOLA DE KARATE C.E. DOJO ST.FELIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.