113 corredors participen a la marxa amb BTT “Es Pollastre” de Santa Cristina

113 corredors participen a la marxa amb BTT “Es Pollastre” de Santa Cristina

Un total de 113 corredors van participar ahir diumenge a la marxa amb BTT “Es Pollastre” de Santa Cristina d’Aro, que organitza l’Associació Esportiva Matxacuca amb la col·laboració de l’Ajuntament. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Cristian Collados Garriga i Sílvia Roura Pérez. A part d’“Es Pollastre” amb un recorregut de 41 quilòmetres, també es feia la prova de “Sa Gallina”, amb un recorregut de 23 quilòmetres. A més, la prova, en record a la memòria d’Oriol Rocamora, un dels impulsors de la prova, que es va fer per primera vegada el 2003, comptava amb el premi especial Es Pollastre, en què s’havia de superar una pujada de molta pendent sense tocar amb cap peu a terra i en un únic intent, i que només va superar Joan Serra Rodríguez.

La sortida de les dues proves es va fer des del Pavelló Municipal d’Esports. Inicialment tothom fa la prova “Sa Gallina”, i, després es pot continuar per fer la prova “Es Pollastre”, amb 18 quilòmetres més. En la prova d’ “Es Pollastre” van participar un total de 57 ciclistes (54 homes i 3 dones). Collados, de Cicles Serrano del Toro, va cobrir la prova amb un temps de 2h15’55’’. Darrere seu van entrar Francesc Freixes, de Bicis Esteve, a un segon, i Jordi Gràcia, de Rumblebikes, a tres minuts i mig. A nivell femení, Roura, de Bicis Esteve, va fer-la amb un temps de 2h55’42’’. Darrera seu van entrar Marta Camprubí (3h40’09’’) i Lucy Kinnison, de Santa Cristina, (3h55’50’’). El primer cristinenc en arribar va ser Antonio Lausin, número 24, amb un temps de 2h54’47’’.

En la prova “Sa Gallina”, amb 54 ciclistes, va guanyar Rubén González, de Gona bikes, amb un temps de 1h12’20’’, seguit de Roger Recasens (1h12’28’’) i Jaume Feubos (1h13’12’’). A nivell femení, va guanyar Mireia Vilardebó, d’Auto taller Ridaura, amb un temps de 1h41’38’’. Darrere seu, Kénia Pérez (2h2’6’’) i Martina Serra(2h6’56’’). El primer cristinenc va ser Pedro Martínez, amb un temps d’1h36’28’’. A més, en cadascuna de les dues proves va participar un corredor amb bicicleta elèctrica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.