Veure-ho per creure-ho. A.D. GUÍXOLS, 1 – PALAFOLLS, 2

Increïble derrota a casa d’un Guíxols que no va tenir el dia. L’equip de Toni Sánchez, molt poc encertat cara a porteria tot i les múltiples ocasions que va tenir, ho va acabar pagant encaixant una inesperada derrota davant el cuer. El Palafolls, que va aprofitar les seves úniques dues arribades per marcar i emportar-se el triomf, va trencar una ratxa de vuit derrotes consecutives.
Toni Sánchez va arribar en quadre per jugar aquest partit. El tècnic de l’equip ganxó no va poder disposar de Musa, Tena i Toumani, per sanció; ni de Pellicé i Lanzas, per lesió; Bahamonde, tot i no estar en plenitud física, va sortir a l’onze inicial. D’altra banda, Manu, també amb problemes físics, va començar a la banqueta, però va haver de sortir a la segona part per intentar capgirar el marcador. El Guíxols va presentar un onze inicial amb fins a 6 canvis respecte de l’anterior, donant-hi entrada a Marc Solé, Bilal, Cals, Dani Nueda,
Bahamonde i Juanola en lloc de Yasin, Lanzas, Tena, Toumani, Manu i Musa.
El Guíxols va començar d’inici a buscar la victòria i ben aviat va disposar de la primera acció de perill, protagonitzada per Brice (4’), a qui invalidaren un gol per fora de joc en una falta lateral. Pocs minuts després, va ser Feixas qui en va tenir una altra en un xut des de la frontal. Al minut 8, una bona jugada dels blaugrana va acabar amb una passada de Feixas dins l’àrea a Bahamonde, que després d’un bon moviment amb el cos, es va desfer d’un defensa i va marcar l’1 a 0 amb un bon xut. L’alegria va durar ben poc, perquè quatre minuts més tard, aprofitant una errada defensiva en una passada de Tomé a Marc Solé, Massegú es va fer amb la pilota i després de regatejar el porter ganxó va marcar el gol que equilibrava el parcial. Al minut 27, una jugada dels visitants per la banda dreta del seu atac va acabar amb una centrada que va rematar Lorenzo al fons de la porteria de Solé. Veure-ho per creure-ho, doncs gairebé van ser les dues úniques vegades que els visitants van trepitjar l’àrea ganxona. Des d’aquest gol fins al final del partit, infinites ocasions clares de gol
pel Guíxols, però la manca de punteria en alguns casos, i l’encert del porter Parera en altres, van evitar que els ganxons guanyessin un partit en què mereixien golejar. Dos pals, un de Juanola a la primera part i un de Monde a la segona, un penal clamorós a Brice quan disposava a xutar a porteria des de la frontal de l’àrea petita, i unes possibles mans d’un jugador visitant sobre la mateix línia de gol a les acaballes del partit, són només un tast de les nombroses accions d’atac de que disposaren els blaugrana fins al xiulet final de l’àrbitre.