Santa Cristina d’Aro, amb la VI Marató de les Vies Verdes

Santa Cristina d’Aro, amb la VI Marató de les Vies Verdes

El municipi de Santa Cristina d’Aro col·labora una nova edició, la sisena, amb la Marató de les Vies Verdes, que es fa aquest diumenge, 18 de febrer. A més, novament, acull la sortida de la prova més curta, la de 10 quilometres, que tindrà lloc a les 9 del matí des del pavelló d’Esports del municipi. A part hi ha les curses de 42, 30 i 21, amb sortides, també a les 9 del matí, des de Girona, Cassà de la Selva i Llagostera, respectivament. El final de les 4 distàncies és al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, a la plaça d’Europa.

La Marató de les Vies Verdes ressegueix la Ruta del Carrilet de Girona a Sant Feliu de Guíxols. La prova, amb 4 distàncies diferents, està pensada com una jornada esportiva per a tota la família. La més llarga, amb sortida a Girona, passarà per Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Platja d’Aro. L’entrega dels trofeus es farà a la meta a les 10,30 hores (per als participants dels 10 km), a les 11,30 hores (per als de 21km), a les 12,30 hores (per als de 30km) i a les 13 hores (per als de 42km). La cursa es tancarà a les 24,30 hores.

L’edició d’enguany compta amb diverses novetats, com per exemple gaudir d’un descompte del 10 o el 20% si heu estat participants d’alguna de les edicions anteriors, o inscriure-us com a grup o club, disposant també de nombrosos descomptes i avantatges. També com a novetat d’aquesta edició, es pot enviar un xec regal amb una inscripció a la cursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.