FUTBOL, 1a CATALANA No saben aguantar un resultat favorable

Segons Informa Tribuna Ganxona Mal partit del Guíxols a domicili, que en cap moment va desplegar el seu joc ni va crear gaire perill a la porteria del Peralada, clar dominador del matx.El primer temps va ser molt defensiu i dur. El Guíxols només va tenir una ocasió clara, al minut 10, de Peke, que el defensa local Litus es va encarregar de tallar, provocant un penal. Per aquesta acció, Litus només va veure una targeta groga, tot i ser l’últim home i anar de cara a porteria. El penal el va transformar Medina, i posava un 0-1 al marcador.
Tot i no jugar excessivament bé, el Guíxols va lluitar per a mantenir el resultat. I a la primera part ho va aconseguir, gràcies en part per la gran actuació del porter Carlos, que ho va aturar tot. El Peralada tampoc va oferir un gran futbol, només pilotes llargues des del porter buscant el davanter.
La primera part va acabar amb el 0-1, i amb 22 jugadors al camp, ja que l’àrbitre va ser molt benèvol amb algunes accions del Peralada, que va fer faltes molt dures i sobre jugadors sense la pilota.
A la segona part tot va canviar. El Peralada va sortir amb les ganes que li faltaven al Guíxols. I a més a més, tenen a Borja, exjugador blaugrana, especialista en faltes i córners. Falta a la frontal de l’àrea i l’empat al marcador. El Peralada s’ho va creure i el Guíxols no va saber com fer-li front. Al 69, aprofitant la única indecisió de Carlos, Bermúdez va posar per davant el seu equip.
Poc després, el local Borja va veure la segona groga, deixant el seu equip amb 10. Però els blaugrana no van saber aprofitar aquest avantatge. Van ser els moments en què més van tenir la pilota i van generar més ocasions, però en no haver-hi cap canvi, els jugadors estaven cansats i nerviosos per voler empatar. El Peralada va veure els nervis i els va voler aprofitar. Medina va veure una targeta groga junt amb Isma, del Peralada, per una discussió que feia estona que el defensa local estava buscant, tant amb Medina com amb Peke. Al final, 2-1, amb un gol salvat en els últims minuts per Carlos, que va oferir una gran actuació.
Per primera vegada, resultat més que merescut del Guíxols, que en cap moment va imposar el seu joc davant un Peralada més segur, però excessivament contundent.