Campionat Segona Catalana – Grup I

El Guíxols va aconseguir una plàcida victòria en un derbi baix-empordanès que va dominar de principi a fi, enfront d’un Palafrugell que mai va abaixar els braços. Els locals es van avançar en el primer període amb dues dianes de Brice, i Manu, al darrer quart d’hora, va tancar el marcador assistit pel mateix Brice, que va ser l’home del partit. Els visitants, quan l’encontre ja estava decidit, van crear un parell d’accions de perill, però ofensivament van trobar a faltar en excés les baixes per sanció de Chami i Raúl Martínez

L’inici del matx va ser d’un domini aclaparador dels guixolencs que van tenir clares opcions per avançar-se, la millor als 18 minuts en una rematada de Marc Feixas que va rebutjar Sepu. I és que només es jugava a camp foraster. La notícia dolenta del partit va ser la substitució de Monde a la primera part per problemes físics. Manu, que va ser qui va entrar al terreny de joc, al minut 38 va fer una bona passada amb el pit a Brice que sol a dins de l´àrea, va regatejar al porter i va obrir la llauna. Va tornar ser ell mateix, Brice, qui després d’una bona assistència a l’espai, va guanyar l’esquena dels centrals i va superar el porter visitant fent pujar el 2-0 al marcador.

No fou fins el minut 72 que, Toumani va desviar a córner el primer xut ben dirigit del contrincants contra la porteria de Yasin. Cinc minuts més tard Manu, aprofitant una passada de Brice, va establir el definitiu 3-0. Als 83, en la única intervenció de mèrit, Yasin va enviar una esfèrica a sacada des de la cantonada.

Toni Sánchez va ser fins a quatre canvis respecte de l´onze anterior en el qual entraren Brice, Marc Feixas, Toumani i Pato en lloc de Musa, Tomé, Zayas i Manu.

AD Guíxols: Yasin, Riki (Pellicé, 69’), Lanzas, Tena, Bilal (Tomé, 69’), Toumani, Cals (Zayas, 58’), Brice, Pato (Juanola, 58’), Marc Feixas i Bahamonde (Manu, 32’).

FC Palafrugell: Sepu, Manel, Roc, Fernández (Alcaraz, 88’), Pol, Eloy (Isma, 82’), Romero, Moha, Jordan, Bryan i Sánchez (Zayzoun, 65´).

Gols: 1-0 (38´) Brice. 2-0 (44´) Brice. 3-0 (77´) Manu.

Àrbitre: Claparols Fabri. T.G.: als locals Toumani i Juanola; i al visitant Eloy.

Desprès de la nova aturada d´aquest cap de setmana degut al Carnaval, el proper dia 18 d´enguany, es visitarà el camp d´un Girona C que és el líder.