Open Catalunya de Karate

Aquest passat dissabte dia 26 de gener a la ciutat de Cervelló es va celebrar el campionat Open Catalunya de Karate, en el que hi van participar 5 alumnes de l’escola de Karate C.E. DOJO ST.FELIU. El campionat es va dividir en dues parts el matí van competir fins a la categoría juvenil de 12 i 13 anys i a la tarda desde cadet 14-15 fins a veterans +35.

Al matí hi van participar 2 alumnes de l’escola en Sergi Garriga cinturó taronja a la modalitat de kata ( demostració técnica) a la categoría infantil 10 anys i l’Iker Sánchez d’onze anys també infantil a la modalitat de kumite ( combat).

Tots dos van realitzar un gran campionat, en Sergi quedant 1er classificat i l’Iker quedant 3er.

A la tarda hi van participar en Roger Lorente i en Victor Moreno de 14 anys  a la categoría cadet en Roger a kumite i en Victor Moreno a kata.

També hi va participar en Victor Martínez de 16 anys a la categoría junior i a kumite.

Tots tres van realitzar un gran campionat obtenint medalla i en Victor Martínez quedant tercer classificat.

Desde l’escola de karate C.E. DOJO ST.FELIU felicitem a tots els competidors per la seva gran feina , moltes felicitats campions!!!

També volem felicitar la feina de l’entrenadora Silvia Mora per les seves bones aportacions i recomanacions durant el campionat.

I als pares per el seu suport logístic i moral a tot l’equip.