El Peralada s’espavila, remunta i guanya el derbi

Segons Informa El Punt Avui Un l’altre derbi empordanès de primera catalana, el Peralada es va endur els tres punts, i això que el Guíxols va colpejar primer. Els de Sant Feliu, però, van veure com un rival els remuntava un marcador a favor, circumstància que han viscut ja més d’un cop aquesta temporada.El Peralada va començar fort i va fer les primeres aproximacions, un xut de Borja (minut 7) i una centrada de Mate rematada per Isma (minut 9). Però de seguida va arribar el 0-1, gràcies a un penal innocent comès per Litus sobre Peque. Marc Medina el va transformar (minut 10). Amb el desavantatge, el conjunt altempordanès va continuar intentant-ho, però el Guíxols estava força ben posat al terreny de joc. Amb un bon ordre defensiu, els de Sant Feliu van tenir ben controlats els intents de progressar dels locals fins al descans.El conjunt de Nacho Castro va assumir tot el pes del partit durant la segona meitat. Sergi Arranz va buscar l’1-1 (minut 49), que va acabar arribant. Va ser Borja, en una falta, qui va batre Carlos (minut 53). Els locals no en van tenir prou amb l’empat. Bermúdez (minut 58) i Sergi Arranz (minut 61) ho van tornar a provar. La insistència dels altempordanesos va tenir recompensa en el minut 68, amb una jugada personal de Bermúdez, que va resoldre bé.El Guíxols es va quedar sense esma. Ni tan sols l’expulsió del local Borja (minut 75) va ser suficient perquè els ganxons poguessin crear prou perill per tornar a equilibrar el marcador. De fet, les millors ocasions fins al final del partit van continuar sent dels locals, que haurien pogut ampliar l’avantatge amb una rematada de Toni que se’n va anar molt alta (minut 80) i un xut de Sergi García que es va estavellar al pal (minut 82).