Torna la III edició de la Guíxols Cup

Torna la III edició de la Guíxols Cup

La Guíxols Cup ha tornat per tercer any al Club Nàutic Sant Feliu, una prova de gran impacte econòmic per la ciutat que reuneix des de fa 3 anys a regatistes nacionals com internacionals. Com a novetat aquest any la copa nàutica santfeliuenca se celebrarà durant 3 caps de setmana.
El passat cap de setmana del 13 i el 14 de gener ha donat pas a l’inici d’aquesta competició amb les modalitats làser radial i làser 4.7., reunint un total de 61 embarcacions participants. Els guanyadors d’aquest cap de setmana són en Lluís Bargas, del Club Nàutic Cambrils a la categoria làser 4.7. i en làser radial, del mateix club, en Marcel Cairo.
Els propers 20 al 21 de gener competirà la categoria d’optimist. El darrer cap de setmana es disputarà el 3 i 4 de març, encetant aquesta competició amb les categories Europa i 420.
Recordar que la Guíxols Cup va néixer al Club Nàutic Sant Feliu el 2016, rebent el suport de la Federació Catalana de Vela i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. S’espera que l’edició d’enguany superi els 300 regatistes que van participar el 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.