FUTBOL SALA, PREFERENT CATALANA Falta punteria (CFS SANT FELIU, 1 – INICIATIVA-VERDS FS, 1)

Segons Informa Tribuna Ganxona El primer partit de la temporada a casa va acabar amb empat. Tot i les baixes, el CFS Sant Feliu va desplegar un bon joc, amb una defensa intensa i generant múltiples oportunitats de gol.Després de la derrota a la primera jornada calia reaccionar i la primera part ja va demostrar que l’actitud havia canviat. El joc dels ganxons va ser fluid, sense patir al darrere i arribant constantment a l’àrea rival. El fet a destacar, la falta d’encert de cara a porta, diverses ocasions d’Àlex, David R i Dani es van estavellar un i altre cop contra el porter rival i això va provocar que s’arribés amb empat a zero a la fi dels primers vint minuts.A la segona part els dos equips van sortir més decidits a lluitar pels tres punts. El Sant Feliu continuava atacant i fruit de l’ insistència Sami feia l’1-0 després d’una passada de David Mayo. Els de casa es sentien bé, i van gaudir de vàries ocasions per ampliar l’avantatge però en una contra ràpida els de Blanes feien l’empat. Quedaven deu minuts i l’equip es va ordenar, David Solés va salvar l’equip en un parell d’ocasions i llavors els ganxons van seguir intentant-ho, però dissabte no era el dia d’estar encertats. Pilotes al pal, fora per poc, parades inversemblants i fins i tot a falta de vint segons un doble penal fallat per David Mayo. Així doncs, empat agredolç.
Cal destacar el treball, l’actitud i el bon joc de conjunt. La sort de cara a porta va a dies, i el grup està segur que treballant així l’encert arribarà. Capítol a part per l’afició que no va parar d’animar i ajudar a l’equip durant els quaranta minuts.