Escaquistes guixolencs destaquen en diferents torneigs

Escaquistes guixolencs destaquen en diferents torneigs

Del Tancat que s’està jugant els dimarts al vespre al Centre Cívic Pla de Palau de Girona, en la tercera ronda, el ganxó Jordi Bigas està aconseguint un dels millors resultats en la classificació general, tot i que era el pitjor classificat del rànquing. Per tant, el jugador del Guixolenc és qui té més opcions per aconseguir la norma de Mestre Català, per bé que encara no s’ha enfrontat amb els líders Xavier Povill , Dani Molina i Eduard Aymerich. Es preveu que l’obtenció de la norma serà molt cara per qualsevol dels candidats ja que són necessaris sis punts en nou rondes.
Per altra banda, Manel Romera, també del Guixolenc, en el Primer Torneig de Tardor del Gerunda, després de la quarta ronda, segueix ben posicionat al damunt de la classificació amb dos punts. Aquest “Open” també és de nou rondes i esperem que aquest escaquista segueixi amb la seva regularitat.
Així com també David Pagès, que està jugant el Torneig Costa Brava de Palafrugell que es disputa els dissabtes a la tarda. En la seva cinquena ronda, va tercer classificat amb quatre
punts per darrere del MC Pol Sabrià i el MF Àlex Vidal. Esperem que aquesta ratxa de bons resultats segueixi en alça per tal que en David faci un dels millors resultats de la seva vida com a jugador d’escacs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.