Ascens històric del CB Sant Feliu (CB SANT FELIU, 84 – LLEFIÀ, 61)

Ascens històric del CB Sant Feliu (CB SANT FELIU, 84 – LLEFIÀ, 61)

Aquest cap de setmana l’equip Sènior del Club Bàsquet Sant Feliu va aconseguir el Campionat de 3ª Catalana (Grup 6), que els dóna automàticament l’ascens a Segona Catalana. En un pavelló de la Corxera ben ple, l’equip guixolenc va guanyar els badalonins del Llefià per 23 punts de diferència: 84-61.

El campionat ha estat molt igualat i l’equip ganxó en tot moment ha estat entre els tres primers classificats, però fins l’última jornada no han pogut aconseguir el campionat ja que ha estat una temporada en què qualsevol equip podia donar la sorpresa.

L’esforç de l’equip ganxó, que és una barreja entre joventut i veterania, ha fet que el grup anés encaixant i s’acabés la temporada en un bon nivell de forma.

Pel que fa al partit de diumenge, malgrat que els badalonins no s’hi jugaven res i van obligar els ganxons a donar-ho tot, a la mitja part el CB Sant Feliu ja dominava de 14 punts. Empesos pel públic, en el tercer quart els ganxons es van exhibir i van eixamplar fins a 29 punts l’avantatge. Al darrer quart, els de casa van aguantar l’avantatge abans que l’alegria es desbordés.

Els guixolencs, que van ser enquadrats al grup 6 amb rivals del Maresme i Barcelonès Nord, han acabat el campionat líders en solitari amb 21 partits guanyats, i l’any que ve jugaran a 2a Catalana, una categoria perduda l’any 2001, després que el 1990 s’hi ascendís per primera vegada en un equip memorable que lideraven Lucas Román i Lluís Calvet i que més endavant va caldre apuntalar amb jugadors vinguts de fora, malgrat que la base continuava essent de casa.

Ara, l’equip ganxó ja es prepara per jugar els campionats de Catalunya, en el qual aquest cap de setmana jugarà els quarts de final contra el Cassanenc, dissabte a les 20h. a Sant Feliu i diumenge a les 20,30 a Cassà de la Selva i, si es supera aquesta eliminatòria, li tocarà viatjar cap a la Sènia per jugar una final a quatre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.