Set minuts d´assetjament sense fruit (PALAMÓS FC, 2 – AD GUÍXOLS, 1)

Set minuts d´assetjament sense fruit (PALAMÓS FC, 2 – AD GUÍXOLS, 1)

Segons Informa Tribuna Ganxona, el Palamós va resistir els set minuts que quedaven pendents del derbi contra el Guíxols, ajornat el dia 11 de setembre perquè dos aficionats locals van entrar al camp, i va assegurar tres punts que li permeten situar-se en el setè lloc. El Guíxols és penúltim, sense punts.

A porta tancada, i amb només uns quants directius i jugadors descartats a la graderia, el duel va ser estrany. Curt, però amb prou temps per veure-hi intensitat i nervis, fins al punt que hi va haver dues expulsions més (el Guíxols ja havia començat amb deu jugadors). El local Jaume Duran va veure una targeta groga que va equilibrar l´enfrontament –era la segona, perquè n´arrossegava una del partit del dia 11–, però el visitant Edu Poderoso el va imitar poc després.

El Guíxols, conscient que no hi tenia gaire res a perdre, va sortir amb la intenció claríssima de buscar el gol. Però no va tenir gaire marge de temps. El conjunt de Sant Feliu va tenir la capacitat de fer un parell de xuts, de Guille i de Cervera, que van sortir desviats. El Palamós va decidir no assumir ni un sol risc i assegurar l´ordre al darrere. El premi s´ho valia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.